VOOR U!

Specialty Coffee van Kopi Dua óók in UW zaak? Wij helpen u daar graag bij!


Kopi Dua focust zich met name op de betere Horeca die toe zijn aan een stap omhoog. Dit is de aangewezen plek om het grote publiek te laten ervaren hoe koffie kan en hoort te zijn! De koffiecultuur in Nederland hopen we op deze wijze stukje bij beetje naar een hoger niveau te tillen;

  • Wilt u óók dat de koffie een belangrijker deel uitmaakt van de maaltijd?
  • Is de koffie voor u op dit moment nét zo belangrijk is als de rest van het diner?
  • Is het wenselijk dat uw personeel gepassioneerd is over koffie?
  • Zou het niet mooi zijn als uw personeel de gasten enthousiast weet te informeren en adviseren over de koffie?
  • Is een uitgebreide koffiekaart met extra achtergrondinformatie (herkomst, etc.) over de koffie(bonen) altijd een wens geweest?

Op al deze vragen hebben wij de juiste antwoorden en oplossingen! Vanaf vandaag is koffie bij u niét meer slechts de afsluiter van het diner, maar een mooie verlenging hiervan! Wij zorgen er samen met u ervoor dat het personeel wordt opgeleid met de juiste training(en) waardoor zij passie krijgen voor het product. Uw personeel krijgt kennis over de herkomst, welke gevolgen dat heeft voor de smaak, het brandingsproces, de versheid en de verschillende zetmethodes. Hierdoor worden het echte koffie-adviseurs!

Vanaf het hartelijke ontvangst in uw restaurant tot en met de rekening moeten de gasten ervaren als een ware beleving, de koffie mag daarin absoluut niet ontbreken!

Gaat ook Ú deze uitdaging samen met ons aan?

Neem dan vandaag nog contact op met onze sales-afdeling via jason@kopidua.nl of klik hier gelijk door naar onze Contact pagina