voor 16.00 uur besteld, volgende dag verzonden Gratis verzending vanaf 50,00 euro

SPECIALITY COFFEE OOK IN UW ZAAK

Kopi Dua focust zich met name op de betere horeca die toe zijn aan een kwaliteitsslag met betrekking tot de coffee. Dit is de aangewezen plek om het grote publiek te laten ervaren hoe koffie kan en hoort te zijn.

    • Wilt u óók dat de koffie een belangrijkere rol speelt na de maaltijd?
    • Is de koffie voor u op dit moment nét zo belangrijk als de rest van het diner?
    • Is het wenselijk dat uw personeel gepassioneerd is over koffie?
    • Zou het prettig zijn als uw personeel de gasten weet te enthousiasmeren en adviseren over koffie?
    • Is een uitgebreide koffiekaart altijd al een wens geweest?

Op al deze vragen hebben wij de juiste antwoorden en oplossingen! Vanaf vandaag is koffie bij u niét meer slechts de afsluiter van het diner, maar een mooie verlenging hiervan! Wij zorgen er samen met u voor dat het personeel wordt opgeleid met de juiste training(en) waardoor zij passie krijgen voor het product. Uw personeel krijgt kennis over de herkomst, welke gevolgen dat heeft voor de smaak, het brandingsproces, de versheid en de verschillende zetmethodes. Hierdoor worden het echte koffie-adviseurs!

Vanaf het hartelijke ontvangst in uw restaurant tot en met de rekening moeten de gasten ervaren als een ware beleving, de koffie mag daarin absoluut niet ontbreken!

Gaat ook u deze uitdaging samen met ons aan?
Neem dan vandaag nog contact op. vul hier contactformulier in of mail direct naar onze sales-afdeling via sales@kopidua.nl