voor 16.00 uur besteld, volgende dag verzonden Gratis verzending vanaf 50,00 euro

REVIEWS

Of je nu ’s middags komt voor live-cooking lunch in de New Asian Brasserie, even snel voor een Kantjil To Go box of ‘s avonds voor een uitgekiende Rijsttafel; de bevlogen bediening zorgt er altijd voor dat jij je senang voelt.
KNUSSS maakt gebruik van de Chai-Dua, de ambachtelijke Chai-siroop van Kopi Dua. Gebaseerd op de Indische rozenstroop maar dan met meer smaken. De Chai-macchiato, ook wel ‘ Dirty-Chai’ is naast de heerlijke koffie een ware smaakexplosie!
Dit ‘eigenwijze’ restaurant onder leiding van Chef-kok Arjuna Besemboen en zijn vriendin Denise Raijmakers. Heerlijke Indonesische gerechten in een modern, verrassend jasje.Gedurfd, anders, verzorgd en bovenal smakelijk, zeg maar Indonesisch met lef…”
The Raffles staat op de culinaire kaart van Nederland. Eigenaar Frank Deuning, sommelier van internationaal niveau, heeft voor de inrichting inspiratie gezocht bij zijn grootouders op Midden-Java.  Ikat-draperieën en batik-tafelkleden zorgen tijdloze sfeer.
Een Indonesisch restaurant in Breda waar je sinds 1978 geniet van Indonesische gerechten. Het doel van eigenaar en chef-kok Jimmy Lohamzah is om alles op authentieke wijze te bereiden en te zorgen voor een  tijdloze atmosfeer.  "Kopi Dua past hier perfect bij"
De bestellingen via de site van Kopi Dua worden snel geleverd. Je betaald wel iets meer dan in de supermarkt maar wat een top kwaliteit is dit!
Mega bedankt voor de aanrader, ik zal de koffie van Kopi Dua zeker vaker bestellen.